Csézy egy dallal mentette meg egy rajongója életét

Kalmár Tibor, Sláger Fm, Sláger Rádió, Csézy
Csézy
Vágólapra másolva!
Február 16-án 20 órától a rádiós műsorvezető, zenész, Garami Gábor, és Csézy énekművész lesznek a Sláger Téma vendégei.
Vágólapra másolva!

Hogy Garami Gábor álmodik-e még a színészi karrierről, illetve, hogy miért is nem sikerült a felvételije a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, a vasárnapi adásban elárulja. Ahogy azt is, miért a fogorvosának köszönheti lassan negyedszázada töretlen rádiós karrierjét. Hogy kik voltak a nagy tanítómesterei, miért érzi magát igazán jól a hétvégi műsorsávokban, arról is vall majd.

Garami Gábor Forrás: Origo

Szó lesz az idén tízesztendős zenekara, a Garami Funky Staff jubileumi terveiről is. A videómegosztókon futó Potyautas műsora kapcsán pedig azt is megtudhatjuk, vágyik-e arra, hogy a legnagyobb képernyőn is felbukkanhasson.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Csézy lesz a vendég. Aki legújabb klipjében a művészettörténet leghíresebb festményeinek portréalanyaivá lényegült át. Hogy pontosan kiket személyesít meg a Fall Again-ben, illetve miféle vizuális trükkökkel sikerült ez a nem mindennapi bravúr, megtudhatjuk a Sláger Témából. Ahogy az is kiderül, Csézy legszebb dalaival hogyan mentette meg szó szerint egy rajongójának az életét.

Csézy Forrás: Origo

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Zakariás Eszterrel készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki, mint a magyar népmesék hőse, harmadszorra is megpróbálta meghódítani Hollywoodot, úgy tűnik, hogy ezúttal sikerrel, hisz egyre többet foglalkoztatják az álomgyárban, a rendezők jobbkezeként, a script supervisor, azaz naplóvezetői feladatkörben. De hogy mennyire nem álomszerű Hollywoodban dolgozni, és hogy még a világhírű filmeseknek is van szakszervezete, mennyire nehéz emiatt egy pályakezdőnek, pláne külföldinek, arról is mesél a vasárnapi adásban.

Zakariás Eszter Forrás: Origo

Sőt, még az is kiderül, melyik alkotásban szerepelt együtt Salma Hayekkel. Zakariás Eszter a Balkán Fanatik sikerkorszakáról is vall, amelyben az együttes kreatív menedzsereként vett részt tevőlegesen.

2020. február 16-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Garami Gáborral, Csézyvel, Zakariás Eszterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!