Agyvérzést kapott Cintula

2020.02.19. 08:57

Agyvérzést kapott Cintula. A népszerű lemezlovast életveszélyes állapotban szállították kórházba péntek hajnalban, a fél oldala lebénult.

Egy budapesti kórház neurológiai osztályán kezelik Keresztes Tibort, vagyis Cintulát, miután péntek hajnalban agyvérzést kapott. A népszerű lemezlovas életveszélyes állapotban volt, fél oldalára lebénult - írja a Blikk

Cintula, azaz Keresztes TiborForrás: Facebook/Cintula

A lap szerint Keresztes múlt péntek hajnalban arra ébredt, hogy zsibbad a bal karja.

– Azt hittem, elfeküdtem. Megpróbáltam lábra állni, de forgott velem minden, visszahuppantam az ágyra, mert gyakorlatilag béna volt a bal oldalam. Ilyen állapotban nem mertem elindulni a nappaliban lévő telefonomhoz, képtelen voltam segítséget hívni - mondta el a Blikknek a lemezlovas.

Cintula végül elérte a háziorvosát, aki azonnal mentőt küldött hozzá. A kórházban kiderült, hogy a valószínűleg az agyában képződött vérrög már a nyaki ereiben van, és azonnal megkezdték a kezelését.

– Először az egész bal oldalam béna volt. A kezdeti állapot azonban egyre javul, már csak két ujjam érzéketlen, remélem, hamarosan hazamehetek – mondta bizakodóan a lapnak Cintula.