A Nemzet Művésze, a Kossuth-, és Európa Filmdíjas operatőr-rendező, Koltai Lajos, valamint Kiss Anna Laura színésznő lesznek február 23-án 20 órától a Sláger Téma vendégei.

Hogy mennyire hosszú és alázatos karrierút vezet ahhoz, hogy valakiről egy filmezési technikát nevezzenek el, azt is megtudhatjuk majd a Lajosing névadójától. A Nemzet művésze, a Kossuth- és Balázs Béla-díjas, valamint Európai Filmdíjas Koltai Lajos operatőrként öt olyan filmet is jegyez, amelyet Oscar-díjra jelöltek. Ebből négyet állandó rendezőtársával, Szabó Istvánnal közösen. Hogy ezek közül az első magyar Oscar-díjat el is nyerő nagyjátékfilm, a Mephisto, vagy az „alanyi jogon", operatőri munkájáért kiérdemelt Maléna jelölése a legkedvesebb, megtudhatjuk a Sláger Témából. Ahogy azt is, hogy miről szól a Zárójelentés, a sorrendben tizenegyedik közös filmjük az Oscar-díjas Szabó Istvánnal, illetve miért fontos az arcok szerelmeseinek, hogy Klaus Maria Brandauer és Eperjes Károly személyében korábbi alkotásaik szinte állandó főszereplői is visszatérnek a napokban debütáló Zárójelentésben.

A Sorstalanságot is jegyző Koltai Lajos a vasárnapi adásban következő filmes terveit is felfedi, így mesél arról, miért épp Nicola Tesláról vagy Erzsébet királynőről tervezi forgatni harmadik saját rendezésű alkotását.

A Nemzet Művésze, a Kossuth-, és Európa Filmdíjas operatőr-rendező, Koltai Lajos.Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Kiss Anna Laura lesz a vendég. A színésznő elárulja, miért láthattuk őt nemrégiben kék-zöld foltokkal visszaköszönni az egyik magazin címlapján. Kiss Anna Laura mesél karrierje indulásáról, így a Holnap tali sorozatról, és a musical újításnak számító Sun City-ről is. Lengyel Ferenccel a napokban mutatták be legújabb színházi előadásukat, így természetesen a Love.hu-ról is beszél majd a színésznő.

Kiss Anna Laura színésznő, Kalmár Tibor műsorvezető.Forrás: Sláger Téma

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Sebestyén Péter motorversenyzővel készült beszélgetés lesz újra hallható.Még tinédzserként jutott el a Moto GP-be, hogy aztán a gazdasági válság és néhány rossz döntés kis híján kettétörje a karrierjét. Ám népmesei hős módjára nem adta fel, évről évre építette fel magát újra. Így ismét a legerősebb motorbajnokságok egyikében versenyez, méghozzá két éven belül a világbajnoki címet megcélozva. Hogy mi kell Sebestyén Péter tervének valóra válásához, illetve milyen motorral versenyez a sokak által Talmácsi Gábor utódjaként kikiáltott motoros, megtudhatjuk a Sláger Téma Extrából.

2020. február 23-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Koltai Lajossal, Kiss Anna Laurával, Sebestyén Péterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!