Vágólapra másolva!
Közel 60 produkcióval, köztük világsztárokkal és 50 magyar előadóval vált teljessé az idei Strand Fesztivál három színpadának programja.
Vágólapra másolva!

Februárra teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. A fesztivált, mely a VOLT Produkció szervezésében megvalósuló MOL Nagyon Balaton egyik kiemelt fontosságú rendezvénye, idén augusztus 18. és 22. között rendezik Zamárdiban. Ez lesz a nyolcadik a sorban. Az elsők között olyan nagy neveket jelentettek be, mint Ellie Goulding, Parov Stelar, a Sum 41, Timmy Trumpet, Martin Solveig, a Milky Chance, Wilkinson és DJ Fresh, aztán jöttek sorra a magyar nevek is, többek között a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, vagy az Irie Maffia.

Idén 50 magyar zenekar és előadó lép fel a Strandon. Köztük kapnak lehetőséget az áttörésre az idei Nagy-Szín-Pad! résztvevői is. De itt adja majd egyetlen idei koncertjét a közelmúltban dupla teltházas bulit adó Anti Fitness Club is. Fellép a Follow the Flow, vagy a rock-színtéren nagyot robbantó AWS, az Arénát is megtöltő Hiperkarma és Caramel, de ott lesz a Margaret Island, a Punnany Massif, a Brains, a Bëlga, a Blahalouisiana, a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, Bye Alex és a Slepp, a Cloud 9+, a Fish!, a Lóci játszik, a Mary Popkids, az Esti Kornél, a The Biebers, Szabó Balázs Bandája, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Kelemen Kabátban, a New Level Empire, a Konyha, Freddie, vagy az Intim Torna Illegál, a JETLAG vagy a közelmúlt felfedezettjei közül az AŽUR, a Csaknekedkislány, valamint a Platon Karataev is.

A korosabb bandák közül pedig ott lesz többek között a több mint ötven éve aktív, kétszeres platinalemezes Charlie, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, a TNT, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az elektronikus műfajok kedvelőinek pedig ott lesz például Andro, Jumodaddy, Lotfi Begi, Izil és PIXA.