Közel 60 produkcióval, köztük világsztárokkal és 50 magyar előadóval vált teljessé az idei Strand Fesztivál három színpadának programja.

Februárra teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. A fesztivált, mely a VOLT Produkció szervezésében megvalósuló MOL Nagyon Balaton egyik kiemelt fontosságú rendezvénye, idén augusztus 18. és 22. között rendezik Zamárdiban. Ez lesz a nyolcadik a sorban. Az elsők között olyan nagy neveket jelentettek be, mint Ellie Goulding, Parov Stelar, a Sum 41, Timmy Trumpet, Martin Solveig, a Milky Chance, Wilkinson és DJ Fresh, aztán jöttek sorra a magyar nevek is, többek között a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, vagy az Irie Maffia.

Idén 50 magyar zenekar és előadó lép fel a Strandon. Köztük kapnak lehetőséget az áttörésre az idei Nagy-Szín-Pad! résztvevői is. De itt adja majd egyetlen idei koncertjét a közelmúltban dupla teltházas bulit adó Anti Fitness Club is. Fellép a Follow the Flow, vagy a rock-színtéren nagyot robbantó AWS, az Arénát is megtöltő Hiperkarma és Caramel, de ott lesz a Margaret Island, a Punnany Massif, a Brains, a Bëlga, a Blahalouisiana, a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, Bye Alex és a Slepp, a Cloud 9+, a Fish!, a Lóci játszik, a Mary Popkids, az Esti Kornél, a The Biebers, Szabó Balázs Bandája, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Kelemen Kabátban, a New Level Empire, a Konyha, Freddie, vagy az Intim Torna Illegál, a JETLAG vagy a közelmúlt felfedezettjei közül az AŽUR, a Csaknekedkislány, valamint a Platon Karataev is.

A korosabb bandák közül pedig ott lesz többek között a több mint ötven éve aktív, kétszeres platinalemezes Charlie, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, a TNT, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az elektronikus műfajok kedvelőinek pedig ott lesz például Andro, Jumodaddy, Lotfi Begi, Izil és PIXA.