Elhalasztják a Republic és az Apostol arénás koncertjeit

Vágólapra másolva!
Ezen a héten lett volna a Republic, jövő héten pedig az Apostol együttes arénás koncertje, de a koronavírussal kapcsolatos, szerdán kiadott korlátozások miatt mindkettőt augusztusra halasztották. Vörös István 65. születésnapjára szervezett, áprilisi koncertnek is megvan már az új időpontja arra az esetre, ha a kormány tiltása még április elején is élne.
Vágólapra másolva!

Szerda délután közleményt adott ki az idén 30 éves Republic és az 50 éves Apostol együttesek koncertjeit szervező Broadway Event Kft.

„A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében társaságunk is fontosnak tartja az általa szervezett koncertek és egyéb kulturális események kapcsán a közönség megfelelő tájékoztatását.

ezért fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és kormányzati kommunikációt, továbbá megtesszük a szükséges óvintézkedéseket. Figyelemmel arra, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Kormány megtiltotta a 100 főnél nagyobb létszámú tömegrendezvények tartását, Társaságunk a 2020.03.14-i REPUBLIC 30 koncertet, valamint a 2020.03.20-i APOSTOL 50 koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a rendkívüli helyzet miatt elhalasztja. Az új időpont a REPUBLIC 30 koncert esetében 2020. augusztus 29., szombat, az APOSTOL 50 koncert esetében 2020. augusztus 28., péntek.”

A közleményben megírták, hogy a rendezvényekre megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontokra is.

65 éves születésnapját koncerttel ünnepli az egykori Prognózis frontembere

65. születésnapja alkalmából koncertezik Vörös István, az egykori Prognózis alapító frontembere. Az egykori Prognózis együttes frontembere, Vörös István januában ünnepelte születésnapját, és ennek apropóján koncertezik - az utóbbi években megszokott - helyszínén, a MOM Kulturális Központban. A koncert április 4-én lesz, 19 órakor, és nyilván megszólalnak Vörös István legismertebb dalai a prognózisos időszakban írtaktól egészen a napjainkban is tartó szóló projektjében készültekig.

Ha a kormány által elrendelt tiltás még életben lesz április 4-én is, úgy az akkorra meghirdetett Vörös István-koncertet új időpontban, október 25-én, vasárnap tartják a MOM Kulturális Központban. Ebben az esetben az áprilisra megvásárolt jegyek természetesen októberre is érvényesek lesznek.