Hétfőn este indult a Maradj Otthon! Fesztivál Maradj Otthon Challenge-e. Az első adásban Majka beszélt az otthon töltött mindennapjaikról. 

Cikkünk írásakor néhány száz megtekintés híján már 350 ezren nézték meg Majka hétfő esti bejelentkezését. A zenész volt az első szereplője a napokban indult Maradj Otthon! Fesztivál által elindított Maradj Otthon Challenge-nek. A kihívás lényege, hogy minden este más művész, más előadó az otthonában beszél arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat,  és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat. 

Majka elárulta, hogy a karantén idejére készül zenei meglepetésre is, azonban ez a kihívás arról szólt, hogy elmondja, ők hogyan töltik meg tartalommal az otthon töltött napokat. A lényeget pedig már a videó legelején elmondta. Vagyis azt, hogy a kihívás „azért jött létre, mert az embereknek valahogy bele kéne verni a fejébe annak a fontosságát, hogy jelen esetben otthon kell maradni. Azt érzem, hogy az emberek ennek a mostani állapotnak a súlyosságát és fontosságát egyszerűen nem értik. Még úgy sem, hogy ott zajlik az egész a szemük előtt.”

Majka az adásban elárulta, kit hív ki, tehát ki lesz a Maradj Otthon! Challenge következő szereplője: Király Viktort nevezte meg.