Dombóvári Vanda Gyulán segít idős embereknek a járvány idején

Sláger Téma, Dombóvári Vanda
Vágólapra másolva!
Március 29-én 20 órától a Dombóvári Vanda műsorvezető, és az énekesnő, Nyári Alíz lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Dombóvári Vanda

A világjárvány immáron idehaza is szintet lépett, de a Sláger FM műsorvezetőinek már két hete tart az önkéntes házi karantén. Így tesz Dombóvári Vanda is, akit Gyulán, a Facebook Messenger segítségével ért utol Kalmár Tibor. Hogy műsorvezető társa egyedülálló édesanyaként miképpen éli meg a szükséges korlátozásokat, hogyan dolgozzák fel hétéves kisfiával a körülöttünk felbolyduló világot, illetve hogyan vigyáz édesanyjára, aki a leginkább veszélyeztetettek között van, kiderül a vasárnapi adásból.

Dombóvári Vanda Forrás: Origo

Ahogy az is, Dombóvári Vanda,

mivel segít más, idős gyulai polgárokon, ezzel is gátolva a vírus terjedését.

De szó esik arról is, miért is tett le színészi vágyairól, helyette a tévés karriert választva, amely egy tévétornával indult, aztán egy reggeli műsorral és showműsorokkal folytatódott. Napjainkban pedig Somogyi Zoltánnal vezet egy életmódmagazint, amelyről szintén beszél majd Dombóvári Vanda.

Nyári Alíz

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Nyári Alíz lesz a vendég. Aki elmeséli, milyen is az, amikor vérbeli zenész családba születve,

szinte előbb tanul meg az ember lánya zongorázni, énekelni, mint járni vagy beszélni.

Nyári Alíz mesél az X-Faktorról is, és persze az elmúlt évtizedről, a testvérével, Nyári Edittel közös két nagylemezéről, de még arról is, hogy Magyarország mellett Hollandiában is igen népszerű a Nyári család. Hogy miért, kiderül vasárnap. Ahogy az is, Nyári Alízék tervezik-e már a harmadik közös lemezt nővérével, vagy akár jöhet-e egy újabb szólósláger is.

A beszélgetést még március elején rögzítették, így a kialakult koronavírus-járványról nem eshetett szó, de az énekesnő és testvére remélhetőleg minél hamarább valóra is válthatják, amit elterveztek.

Lajos Tamás

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Lajos Tamással készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki jogásznak készült, operatőrként Balázs Béla-díjjal tüntették ki, ő mégis a producerséget választotta. Lajos Tamás nevéhez fűződnek az elmúlt évek legsikeresebb tévéfilmjei, így az első magyar Nemzetközi Emmy-díjat is kiérdemlő Örök tél vagy a legendássá vált A berni követ.

Lajos Tamás a tévéfilmek után a mozit is meghódítja alkotásaival, hiszen az Apró mesék után hamarosan jön a következő nagyjátékfilmje. Hogy ez mi is lesz pontosan, illetve a Hosszú Katinkáról készülő filmje miért is lesz igazi reneszánsza a műfajnak, az is kiderül. Sőt, még azt is elárulja, van-e arra remény, hogy végre legyen magyar történelmi sorozat is a televíziókban, méghozzá a legdicsőbb korszakokat megfilmesítve!