A koronavírusos Plácido Domingo hazamehetett a kórházból

2020.03.30. 23:14

Egy hét után hazamehetett a kórházból Plácido Domingo. A 79 éves operaénekesnek pozitív lett a koronavírustesztje.

Hétfő délután Plácido Domingo fia, Jose Domingo tette közzé a közösségi médiában, hogy édesapja vasárnap elhagyta a kórházat: „Teljes szívből szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki aggódott édesapám egészségéért. Tegnap hazatért, hogy otthon folytatódjon a koronavírus utáni rehabilitációja."

Plácido DomingoForrás: Erdélyi Gábor

Plácido Domingo március 22-én jelentette be a Facebook-oldalán, hogy megfertőződött a koronavírussal. A 79 éves operalegenda egy hetet töltött a mexikói Acapulco egyik kórházában. 

Hétfő este hivatalos nyilatkozatot tett közzé a Facebookon: 

Kedves barátaim, sok téves információ kering a jelenlegi egészségi állapotomról a közösségi hálózatokon és a sajtóban. Itthon vagyok, és jól érzem magam. Szerencsére már az első tünettől kezdve, mint általában, orvosi felügyelet mellett voltam. Figyelembe véve a koromat és az egészségügyi állapotomat a COVID-19 fertőzést azonnal gyanították, és ez egyszerűsítette a dolgot.

Most otthon folytatom a terápiát és pihenek. Gondolatban azokkal vagyok, akik szintén ebben a betegségben szenvednek, valamint azokkal, akik nagylelkűen dolgoznak az életek megmentése érdekében. Köszönöm mindenkinek a szeretetét, és ismét azt kérem, hogy mindenki maradjon otthon, biztonságban.
Hamarosan találkozunk.
Plácido."

KAPCSOLÓDÓ CIKK