20 napja ki sem mozdult a lakásából Csepregi Éva

2020.03.31. 07:26

Több mint 20 napja nem mozdul ki otthonából Csepregi Éva, de mégis aktívan telnek a hétköznapjai. Térdműtéte óta sokat tornázik, és legkevesebb napi 10 kilométert szobabiciklizik. Emellett házistúdiózik, főz, dalszöveget ír, tudományos tévéműsorokat néz, és hamarosan újra nekikezd megtanulni gitározni.

Csepregi Évának még március 5-én műtötték meg mindkét térdét Lipogems eljárással. Az énekesnő azért döntött az operáció mellett, mert szeretett volna zavartalanul táncolni, biciklizni és kirándulni. 

Az énekesnőnek március elején műtötték meg a térdétForrás: PR Garden

A műtét után 1 órával haza is jöhettem. Egy hétig kellett pihentetni a térdemet, és azóta sokkal mozgékonyabb lettem – mondta. Minden reggel talajtornázom 30 percet hason, háton és az oldalamon,  illetve szobabiciklizem legkevesebb 10, de van, hogy 13 kilométert. 

A négy fal között is aktív

Az énekesnő komolyan veszi az otthonmaradást, a műtét óta egy alkalommal mozdult ki, amikor ügyeket kellett intéznie a bankban. De a napjai a négy fal között is aktívan telnek. 

Mióta ebben a lakásban élek, nem is nagyon főztem, most viszont naponta készítek valamit  – mondta. A neotonosokkal közben újravesszük azokat a dalokat, melyek erőt adhatnak ebben a nehéz időszakban. Mindenki otthonról dolgozik, én is a lakásban vettem fel az éneket. Emellett eldöntöttem, hogy újra megpróbálok megtanulni gitározni, ehhez a körmömet már levágtam - mesélte.

Csepregi Éva fontosnak tartja, hogy mindenki találjon magának otthonra extra elfoglaltságot.

Én például iratokat rendeztem, ami beletelt három napomba – mondta. A legjobb könyveimet is kiválogattam, amiket szeretnék újra elolvasni. Továbbá tudományos tévécsatornákat nézek.  

De a lényeg, maradjon meg az optimizmusunk!  

- tette hozzá.