Popduó jelentkezett élőben az otthoni fesztivál résztvevőjeként

2020.03.31. 11:16

Rico és Miss Mood élő bejelentkezésével folytatódott a Maradj Otthon! Fesztivál kihívása. A popduót a vasárnapi adásban hívta ki Metzker Viktória.

Vasárnap este Metzker Viktória DJ a Rico és Miss Mood popduót hívta ki a Maradj Otthon! Fesztivál Maradj Otthon Challenge-ében. A kezdeményezés lényege nem változott egy hét alatt: minden este más művész, más előadó az otthonából jelentkezve beszél arról, hogyan tölti ezeket a napokat, emellett pedig a szabályok betartására buzdítja az adás nézőit. 

Rico a vírus terjedése miatti korlátozásokkal kapcsolatban azt mondta, „mi előadóművészek vagyunk, rengeteget pörgünk, nem csak hétvégén, viszont mi voltunk szinte az elsők az országban, akiknek azt mondták, hogy akkor most állj, és mostantól nektek nincsen munkátok. Úgyhogy mindent, ami nem a fellépés, de hozzá tartozik a művészetünkhöz, illetve a melónkhoz, azt próbáljunk intézni, illetve betartjuk ezt a Mardj otthon!-történetet.” Az adást követők kérdezték tőlük, hogy nem terveznek-e dalt írni a jelenlegi, a koronavírus terjedése által meghatározott helyzetről. Erre Miss Mood elmondta, hogy legújabb daluk, a Hullám éppen az élő bejelentkezésük után néhány perccel fog megjelenni, és – ahogy mondta, – „sokat fog segíteni nektek lelkileg”. 

A kedd esti bejelentkező MC Columbo lesz, az Irie Maffia és a Brains frontembere. 

Kedd reggel egyébként elindult a Maradj Otthon! Fesztivál karanténtesi sorozata.

további tartalmak a rovatból