Ganxsta Zolee: Nem vagyok egy szabályhuszár, de most maradjunk otthon

2020.04.02. 10:16

„Én se vagyok egy szabályhuszár, de most azt javaslom mindenkinek, hogy tartsuk be a szabályokat, maradjatok otthon” – kezdte szerda esti élő adását Ganxsta Zollee, a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásnak legutóbbi bejelentkezője. 

MC Columbo, az Irie Maffia és a Brains frontembere kedden este jelentkezett élőben a Maradj Otthon! Fesztivál kihívása szereplőjeként, és adása végén Ganxsta Zolee-t hívta ki. A rapper pedig így kezdte szerda esti élő adását: „az a lényeg, hogy én se vagyok egy szabályhuszár, de most azt javaslom mindenkinek, hogy tartsuk be a szabályokat, maradjatok otthon!  És akkor hamar, legalábbis előbb túl leszünk ezen, mint ahogy azt gondolnánk, és akkor nyáron már mehetnek a bulik. Legalábbis én azt remélem. Nagyon várjuk már a srácokkal, hogy koncertezhessünk, és találkozhassunk élőben.”

„Egyébként most erre úgy kell tekinteni, mintha sitten lennénk. És ilyen sitten azért ki van? Ilyen cellája a nagyon-nagyon nagy főnököknek van... Úgyhogy erre úgy kell tekinteni, hogy letöltjük, ez egy letöltendő. Aztán kiszabadulunk, és szabadulóbuli” – mondta az otthon maradásról.

Ganxsta Zolee beszélt arról is, hogy szombaton lesz a Fonogram-díjak átadása, amit idén, a koronavírus-járvány miatt nem a hagyományoknak megfelelően tartanak meg: „online lesz megrendezve ez a kis gála, és nagyon fontos, mert jelöltek vagyunk a legjobb hiphop- és raplemez kategóriában. Szurkoljatok nekünk, nézzétek ti is!”

A kihívás következő szereplője Rúzsa Magdi lesz, aki csütörtök este 7 órakor jelentkezik élőben. 

további tartalmak a rovatból