A Budapesti Operettszínház különleges programokat indít a Facebook-csatornáján.

Ha a helyzet úgy adja, néha változtatni kell a jól bevált recepten, de legalábbis más módokon kell tálalni a menüt! Bár színészeinkkel és munkatársainkkal élőben most nem találkozhatnak, ők továbbra is azon dolgoznak, hogy saját otthonukban egyedi előadásokat, performanszokat készítsenek, amelyek jókedvvel, művészi tartalommal tölthetik meg közönségünk otthoni perceit 

- írta az Operettszínház. 

Új sorozataikból összeállítottak egy heti menüt, amelyből kiderül, hogy mikor mi kerül terítékre a Facebook-csatornájukon. 

Kéthetente szombaton 19 órától élőben közvetítik a Facebookon a Budapesti Operettszínház valamelyik nagysikerű előadását, a következő hét szombatján pedig megismétlik azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak róla, vagy szívesen újranéznék.

Új sorozatok is indulnak:

  • Balett otthon címmel kedd este a Budapesti Operettszínház Balettkarának, és Tavaszköszöntő címmel vasárnap délelőtt a színház Zenekarának és Énekkarának produkciói lesznek láthatóak.
  • Az Operettszínház Home Office című adásban csütörtökön és pénteken 19 órakor 10-15 perces videókban otthonról jelentkeznek a művészek érdekes, egyedi tartalmakkal.
  • Szélfútta csodamuzsika – mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel című sorozatban szombaton és vasárnap reggel 9-kor Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Peller Anna és Bálint Ádám videomeséi kínálnak kisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt könnyed szórakozást.
  • Folytatják továbbra is a Napi derű - Vigyázzunk egymásra! sorozatot. Valamennyi premier az élet szeretetére és a kitartásra tanít. A La Mancha lovagjából idézve például: "A lélek, csak az segít tovább." A művészekkel készített rövid beszélgetésekkel továbbra is ilyen, és ehhez hasonló üzeneteket szeretnének közvetíteni nap mint nap!
  • 5 perc reflektorfény - Ifjú tehetségeink című villáminterjú-sorozatban az Operettszínház legfiatalabb generációja, ígéretes tehetségeink mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel, rájuk jellemző aforizmával honlapunkon. Heti háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken jelentkeznek új riporttal.

Bízunk benne, hogy a menüválasztékunkban mindenki talál kedvére valót, és annak ellenére, hogy a színház jelenleg zárva tart, kedveskedni tudunk közönségünknek!

- írta az Operettszínház.

A Budapesti Operettszínház heti menüje

Hétfő:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű

Kedd:
16:00 Napi derű
19:00 Balett otthon

Szerda:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű

Csütörtök:
16:00 Napi derű
19:00 Home Office - művészeink otthonról

Péntek:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű
19:00 Home Office - művészeink otthonról

Szombat:
9:00 Szélfútta csodamuzsika – mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel
16:00 Napi derű
19:00 Élőben közvetítjük a Budapesti Operettszínház egyik nagysikerű előadását

Vasárnap:
9:00 Szélfútta csodamuzsika – mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel
11:00 Tavaszköszöntő a Budapesti Operettszínház Zenekarával és Énekkarával
16:00 Napi derű