Koncerteket, reggeli tornát és esti kihívást is kínálnak

Ripoff Raskolnikov ad interjút Jankovics Marcinak 2016 április 1-én Ripoff Raskolnikov ad interjút Jankovics Marcinak 2016 április 1-én
Ripoff Raskolnikov ad interjút Jankovics Marcinak 2016 április 1-én
Vágólapra másolva!
Továbbra is élő koncertekkel és egyéb bejelentkezésekkel folytatódik a Maradj Otthon! Fesztivál. 
Vágólapra másolva!

Április 8-án, szerdán Ripoff Raskolnikov élő koncerttel jelentkezik, amit a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán követhetnek az érdeklődők. Az adás este fél 9-kor kezdődik majd.

Ripoff Raskolnikov Forrás: Facebook.com/maradjotthonfesztival / Katabardo

Akik pedig mozgásra is vágynak, a fesztivál reggeli tornájába is becsatlakozhatnak. Ha akarnak, élőben, ha pedig a nap másik szakában szeretnének tornázni, akkor felvételről is meg tudják nézni a gyakorlatokat.

Ez egyébként a fesztivál minden adására vonatkozik, tehát ha valaki nem tudja élőben követni az adott műsort, bármikor visszanézheti azokat a fesztivál falán böngészve. Így lehet könnyen rátalálni a tavaly indult Road Movie-sorozatot nyitó Margaret Island vasárnapi koncertjére is.

Takács Vilmos, Baranyi Norbert és Győri Ádám pedig Guns N' Roses-klasszikusokat adtak elő hétfő este.

A Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának kedd esti szereplője pedig Harsányi Levente lesz, aki megoszthatja gondolatait a járvánnyal kapcsolatban, és biztos elmondja azt is, hogyan telnek otthon töltött napjai.

Harsányi Levente Forrás: Facebook.com/maradjotthonfesztival