Szerdán indult a Nemzeti Színház online magazinműsora

2020.04.09. 17:10

SZÍN-HÁZ-HOZ címmel indított online magazinműsort a Nemzeti Színház. Az adások minden hétköznap, 16 órától láthatók a színház Facebook-oldalán.

A március 11-én életbe lépett korlátozások ellenére a Nemzeti Színház társulata folytatja a munkát. Minden hétköznap, délután 4 órakor jelentkeznek adással az intézmény Facebook-oldalán a színház új online magazinműsorának, a SZÍN-HÁZ-HOZ-nak aktuális részével.

A színművészek a biztonsági előírásokat szigorúan betartva jelentkeznek be minden hétköznap: a 10-15 perces videókban amellett, hogy szó esik arról, hogy ki hogyan éli meg az önkéntes karantén időszakát, minden alkotó produkcióval is készül, így a nézők egyszerre kapnak komoly, művészi és könnyedebb, színes tartalmakat is.

A társulat tagjai fontosnak tartják, hogy a jelenlegi körülményekhez igazodva is szolgálják a közönséget, így a legjobb tudásuk szerint, a rendelkezésre álló technikai eszközöket igénybe véve készítik a videókat, amelyeket a nézők hétköznaponként azonos időben, 16 órától láthatnak a Nemzeti Színház Facebook-oldalán. 

A kedden indult sorozat jó néhány adása már elérhető a Facebook-oldalon.

további tartalmak a rovatból