Szerdán indult a Nemzeti Színház online magazinműsora

Nemzeti Színház, épületfotó, városkép
Budapest, 2019. február 24. A Nemzeti Színház épülete a főváros IX. kerületében, a Bajor Gizi parkban. MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
SZÍN-HÁZ-HOZ címmel indított online magazinműsort a Nemzeti Színház. Az adások minden hétköznap, 16 órától láthatók a színház Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

A március 11-én életbe lépett korlátozások ellenére a Nemzeti Színház társulata folytatja a munkát. Minden hétköznap, délután 4 órakor jelentkeznek adással az intézmény Facebook-oldalán a színház új online magazinműsorának, a SZÍN-HÁZ-HOZ-nak aktuális részével.

A színművészek a biztonsági előírásokat szigorúan betartva jelentkeznek be minden hétköznap: a 10-15 perces videókban amellett, hogy szó esik arról, hogy ki hogyan éli meg az önkéntes karantén időszakát,

minden alkotó produkcióval is készül,

így a nézők egyszerre kapnak komoly, művészi és könnyedebb, színes tartalmakat is.

A társulat tagjai fontosnak tartják, hogy a jelenlegi körülményekhez igazodva is szolgálják a közönséget, így a legjobb tudásuk szerint, a rendelkezésre álló technikai eszközöket igénybe véve készítik a videókat, amelyeket a nézők hétköznaponként azonos időben, 16 órától láthatnak a Nemzeti Színház Facebook-oldalán.

A kedden indult sorozat jó néhány adása már elérhető a Facebook-oldalon.