Április 19-én 20 órától a Lyra-díjas zongoraművész, Nyári Károly és Regős Judit gyermeknevelési tanácsadó lesznek a Sláger Téma vendégei.

Nyári Károly otthonában a koronavírus-járvány idején is rengeteget szól a zene. A zongoraművész új dalok írása közben elméjét, de a testét is edzi az önkéntes karanténban. Az e heti Sláger Témá-ban el is árulja, hogyan. Ezen kívül természetesen beszél több mint három évtizedes páratlan karrierjéről, ahogy arról is, miért pont Nyári Károly a közös nevező Gloria Estefan, Mariah Carey, Phil Collins, Michael Jackson, Elton John, Luciano Pavarotti vagy éppen Frank Sinatra karrierjében.

Nyári KárolyForrás: Origo

Sőt, az is kiderül majd, hogy már javában készül a járványhelyzetet követő fellépésekre, hiszen immáron tizenöt éve tart karácsonyi Nyári-koncertet. Emellett a tervezett hollandiai családi fellépés létrejöttében is bízik. Egyrészt, mert ez második hazája, másrészt pedig ha összejön, akkor az azt jelentené, hogy addigra Hollandia is túl van a koronavírus okozta krízisen.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Regős Judit lesz a vendég. A Tegyél Jót – Szülők Háza Alapítvány vezetője létrehozta a járványhelyzettől sújtotta családokat segítve a digitális bölcsöde programot. Hogy mit is takar pontosan a Digi Bölcsi, megtudhatjuk a vasárnapi adásból.