Demjén Ferenc ki sem mozdul otthonából

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
A 73 éves Demjén Ferenc dióspusztai birtokán, elszigetelten tölti napjait a járvány miatt, de alig várja, hogy folytathassa az év elején bejelentett turnéját. 
Vágólapra másolva!

Demjén Ferenc ki sem mozdul dióspusztai birtokáról a koronavírus magyarországi megjelenése óta. A Bors úgy tudja, a zenész teljesen elszigetelve él, a bevásárlást felesége intézi, ő maga pedig hatalmasakat sétál minden nap a birtokán. A lap informátora azt is elmondta, hogy Demjén „abszolút készen áll a turné folytatására,

A járvány elvonultáig azonban nem tehet mást, csak pihen, és tovább erősödik.” Demjén Ferencnek tavaly volt egy enyhébb agyérgörcse, majd következett egy hosszas rehabilitáció, aztán az év végén, decemberben telt házas Aréna-koncertet adott. Idén januárban pedig bejelentett egy kisebb, 30 állomásos koncertsorozatot, amit hirtelen szakított meg, és lényegében törölt el a koronavírus-járvány.

A lap információi szerint Demjén Ferenc gondolkodás nélkül igent mondott, mikor megkereste a TV2, hogy felajánlana-e egy relikviát a vasárnapi, Neked énekelek elnevezésű jótékonysági gálaműsorához. Az élő adás alatt a nézők licitálással támogathatták azoknak a munkáját, akik a járvány idején erőn felül teljesítenek. Demjén Ferenc

azt a sálat ajánlotta fel, amit a V'Moto-Rock búcsúkoncertjén viselt.

A sál végül több mint negyedmillió forintért kelt el. Demjén Ferenc nagyon örült, hogy segíthetett, és állítólag a járvány elmúltával nagyon szívesen kezet rázna a nyertes licitálóval. A lap megtudta, hogy egy 66 éves esztergomi lakosról van szó, aki Demjén-rajongó édesanyjának vette meg a sálat.