Star Wars-figurái társaságában beszélt mindennapjairól a magyar énekes

2020.04.22. 10:44

Pál Dénes volt a Maradj Otthon! Fesztivál kedd esti élő bejelentkezője. Star Wars-figurás gyűjteményével a háttérben beszélt mindennapjaikról.

Amíg a párja kisgyerekükkel sétált, Pál Dénes élőben jelentkezett a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán. Ugyanis az énekes volt a fesztivál kihívásának kedd esti szereplője. Mindjárt az elején elmondta, hogy a napi rutinjukba két egészségügyi séta fér bele. Reggel és a nap végén biztosan elviszik sétálni a lassan kétéves gyereküket. Pál Dénes sokat szabadkozott a bejelentkezés kezdésekor, ugyanis nagyon avatatlan az élő facebookos bejelentkezések terén: „az előbb meggugliztam, hogy kell elindítani a Facebook-live-ot”. 

„Vannak, akik minden nap csacsognak a Facebookon, viszont nekem ez ritkán szokott előfordulni, úgyhogy jobban izgultam, mint egy fellépés előtt” – mondta Pál Dénes, aki elárulta, hogy ha bevásárolni kell menni, akkor azt maszkban és kesztyűben teszik. 

Szerdán is lesz Karanténkult, és most újra Muri Enikő, a Sugarloaf énekesnője olvas verseket, meséket és rövidebb írásokat. Aki pedig mozogni szeretne, újra nézheti a reggeli tornát.

további tartalmak a rovatból