Radó Denise-ék az interneten tartanak színházi próbákat

Radó Denise
Vágólapra másolva!
Vasárnap 20 órától a háromszoros olimpiai bajnok és világbajnok magyar válogatott vízilabdacsapat szövetségi kapitánya, dr. Kemény Dénes és a Jászai Mari-díjas színésznő, Radó Denise lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Kemény Dénes már a krízishelyzet kezdetétől írja online KoroNaplóját. Hogy miket tanácsol a sportolóknak a járványhelyzet kezelésére, illetve mit vár, hogyan és mikorra állhat helyre a sportvilág, elárulja a hallgatóknak. Ahogy azt is,

milyen esélyekkel indulhat Tokióba a vízilabda-válogatott a jövőre halasztott nyári olimpiára.

Kemény Dénes orvosi hivatásából fakadóan kiemelt figyelmet fordít a koronavírus elleni vakcina kutatásáról szóló híreknek is, így azt is elárulja, szerinte mikorra várható az egész világon nagyon várt, áttörő siker. A háromszoros olimpiai és világbajnok válogatott egykori szövetségi kapitánya a Tegyél Jót – Szülők Háza Alapítványon keresztül hátrányos helyzetű fiatalokat segít, a Digitális Angyal Programmal. Hogy mi ez, illetve, mit jelent a Digi Bölcsi, mivel segíti ez az önkéntes karanténba vonult kisgyerekes családok életét, megtudhatjuk a vasárnapi adásból.

Kemény Dénes Forrás: (c) All rights reversed./Csapo Gabor Photography

A Sláger Téma második órájában, 21 órától az ország egyik legismertebb hangja lesz a vendég. Magyar hangja Radó Denise! Hallhatjuk a filmek elején, ha Demi Moore-ról, Mery Streepről vagy épp Cathrine Zeta-Jonesról van szó. A szinkronszínészet mellett színházi szerepeiről, rendezéseiről is beszél a Jászai Mari-díjas Radó Denise. A Nikola Tesla – Végtelen energia musicalshow-t még épp a járvány kitörte előtt mutatták be. De már javában készülnek Szolnokon a Szörényi-Bródy-Ivánka szerzőtrió legendás musicaljére.

A Kőműves Kelemen próbái már el is kezdődtek, egyelőre a digitális térben.

Hogy miképpen lehetséges ez, illetve hogyan kerül bemutatásra a Két nő és... színdarab a járványhelyzet idején a digitális térbe szervezett Szigligeti Online Színház révén, azt is megtudhatjuk Radó Denise-től.

Radó Denise Forrás: Sláger Téma

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Lóránt Péterrel készült beszélgetés lesz újra hallható. Lóránt Péter a Kosárlabdázók Érdekvédelmi Szervezetének elnökeként elsők között reagált a világjárványra, a magyar bajnokság felfüggesztését kérve. Azóta a szövetség döntött, az idei szezonnak vége. Hogy miképpen éli meg a többszörös magyar bajnok kosárlabdázó a befejezetlen idényt, amelyben élete legjobb formáját hozva, sorra döntötte az egyéni rekordokat, megtudhatjuk a Sláger Téma Extrából. Lóránt Péter beszél majd a jövőről és a nemzetközi helyzetről is,

hogyan befolyásolja a járvány a klubok jövőbeni gazdálkodását, folytatódhat-e például a Hanga Ádámot is soraiban tudó Barcelona idénye a spanyol bajnokságban vagy az Euroligában.

De szó esik az NBA-ről, a jövő évi Európa-bajnokságról, ahogy arról is, lehet-e még a Lóri becenévre hallgató klasszisból újra válogatott játékos.