Busz tetején állva koncertezett az időseknek Vastag Csaba

Vágólapra másolva!
Három budapesti idősotthonhoz látogatott el Vastag Csaba énekes, aki zenekarával koncerttel lepte meg az ott élő időseket és ápolókat.
Vágólapra másolva!

Nyitott tetejű busszal koncertezett Vastag Csaba, aki három budapesti idősotthonhoz is ellátogatott. A rendhagyó fellépés z április 21-én volt, az énekes a busz tetején állt a zenekarával, betartva a szabályokat, másfél méteres távolságra egymástól. Így igyekeztek egy kis színt, jókedvet varázsolni a karantén ideje alatt az ott élő idősek, ápolók, dolgozók mindennapjaiba.

A zenészek előadták az Őrizd az álmod és a Bátorság című dalukat is, a közönség az ablakokból és erkélyekről hallgatta őket. Az énekes azt mondta a fellépésről, hogy a maga módján és eszközeivel így szeretné meghálálni a közönségének mindazt a szeretetet és figyelmet, amit az elmúlt tíz évben kapott. Az eseményre elkísérte a zenekart a Life Tv, és hamarosan a nézők is láthatnak egy rövid összefoglalót a koncertről online, illetve a televízióban. A zenészek az ország más településeire is ellátogatnak, a következő állomás Sopron lesz.