Azt se tudta, hogy kezdje, mégis könnyedén leadott egy 50 perces élő adást

MC Kemon
Vágólapra másolva!
Az Irie Maffia tagja, MC Kemon volt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának szerda esti szereplője. 
Vágólapra másolva!

„Igazából nem is tudom, mit mondjak. Általában itthon szoktam lenni, úgyhogy nem olyan különleges nekem ez, nincs nagy változás az életemben” – kezdte a szerda esti élő bejelentkezését MC Kemon a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán. Az Irie Maffia MC-je volt a fesztiál kihívásának szerda esti vendége. És a kezdeti szabadkozások ellenére

mégis könnyedén leadott egy több mint 50 perces élő műsort.

Az otthoni mini stúdióját is bemutatta, ahol nem csupán a szövegeket írja, hanem néha még zenét is. ”Zenéket is szoktam csinálni. Legalábbis próbálok, nem vagyok a number one, nem vagyok egy JumoDaddy, de azért jó kis beateket szoktam néha csinálni” – mondta, aztán mutatott is egy zenei részletet, amit aztán jó pár dallam követett az 50 perc alatt.

Megmutatták a Dunakanyart a Kelemen Kabátban alapítói

A Road Movie-sorozat werksorozatának legújabb részében a Kelemen Kabátban alapító testvérpárja vitte el a stábot a Dunakanyarba, A Maradj Otthon! Fesztivál legújabb kihívottja pedig a Kowalsky meg a Vega frontembere volt. A Road Movie Guide legújabb részében kiderült, hogy a Kelemen Kabátban alapító testvérpárja, Horváth Boldizsár és Gáspár hogyan kötődnek a Dunakanyarhoz.

Egyébként JumoDaddy az Irie Maffia egyik alapítója, aki történetesen a Kelemen Kabátban zenekarban is tevékenyen részt vesz, aminek frontembere az öccse, Horváth Boldizsár.

Szerdán újabb koncertfelvételt adott ki Ákos, ahogy a korlátozások életbe lépésekor ígérte is. Ezúttal a 2014-es dupla Aréna-koncertjének felvételeit adta közre.

Szerda este a Lóci játszik is kiadott egy koncertet. Ők a tavalyi Akvárium Klubos koncertjüket mutatták meg a fesztivál közönségének.

A fesztivál kihívásának csütörtök esti vendége Hien lesz.