Ismert emberek beszélgetnek arról, mi lesz a Balatonnal a járvány miatt

koronavírus illusztráció balatonpart balaton koronavírus,  illusztráció, balatonpart, balaton
koronavírus, illusztráció, balatonpart, balaton
Vágólapra másolva!
Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
Vágólapra másolva!

Május 4-én indul a MOL Nagyon Balaton új beszélgetés-sorozata, amit heti rendszerességgel adnak majd, és a téma minden alkalommal nagyon hasonló lesz:

a Balatont érintő legaktuálisabb témaköröket járják majd körbe.

A beszélgetések házigazdái alkalmanként más-más MOL Nagyon Balaton esemény főszervezői. Többek között a Balaton Sound, a STRAND Fesztivál, a B my Lake, a Paloznaki Jazzpiknik, a Klassz a pARTon, a Balaton Camino, a Kultkikötő, a VeszprémFest, a Művészetek Völgye, a Veszprémi Utcazene Fesztivál és az NN Ultrabalaton szervezői beszélnek majd a terveikről, a jelenlegi helyzetről és a lehetséges jövőről. A MOL Nagyon Balaton beszélgetések szerkesztő-műsorvezetője: Könyves Dina.

Az első beszélgetés május 4-én, hétfőn lesz, 17 órakor, a házigazda pedig Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója lesz. A vendégek pedig Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke, Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke, Marsalkó Dávid, a Halott Pénz alapító-frontembere, valamint Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs és marketing igazgatója lesznek. Lobenwein Norbert azt mondta, „azt már tudjuk, hogy a nyári események egy jelentős része elmarad, másokat a nyár végére, ősz elejére próbálnak áthelyezni a szervezők.

így természetes, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy mi lesz az idei nyárral, mi lesz a Balatonnal? A MOL Nagyon Balaton beszélgetések ezt a kérdést és természetesen a Balatont járja körbe sok héten át, a leginkább illetékesekkel: szervezőkkel, turisztikai szakemberekkel” – mondta el Lobenwein Norbert. A beszélgetést a MOL Nagyon Balaton Facebook-oldalán lehet megnézni.