Pontos napirend szerint éli mindennapjaid D. Nagy Lajos, a Bikini énekese, de nagyon hiányzik neki a színpad és a közönség. 

D. Nagy Lajos két hónapja nem tette ki a lábát otthonából, mert nagyon komolyan veszik a szabályokat, ugyanis egészségesen szeretné átvészelni a járványt. „Konkrétan március tizedike óta nem mentem ki a kapun. Bevásárolni sem én járok, hanem a feleségem és a fiam. Az a helyzet, hogy eléggé tartok a koronavírustól, hiszen nagyon komoly betegséget okozhat.  Nem szeretnék rajta keresztül menni. Persze nemcsak magamat, hanem a szeretteimet is rettenetesen féltem. De mindent megteszünk, hogy egészségesen vészeljük át ezt az időszakot” – mondta a Ripostnak D. Nagy Lajos.

D. Nagy LajosForrás: MTI/Mohai Balázs

A Bikini énekese komoly napirend szerint él: „el tudom foglalni magam. Minden napra kitűzök új elfoglaltságokat. Zene, torna, kert, szórakozás. Körülbelül ez a sorrend. Délelőtt gitározom, zongorázom. Most összeállítottam a szólólemezem dalait is, amelyek remélem, hamarosan megjelenhetnek. Aztán kimegyek a kertbe: ások, borsót ültetek vagy éppen epret. Ezután pedig jöhet a szórakozás, olvasok és filmeket nézek. [...] Ez mind jól is hangzik, nem igaz? Csak nekem nem ez az életem.  Nagyon hiányzik a színpad. Most indulna a turné...” – mondta a 69 éves énekes, aki bízik abban, hogy nem tart sokáig ez az időszak: „most nem tehetünk mást, csak azt, hogy itthon ülve próbáljuk valamennyire megfékezni a járványt, és nem megyünk sehová, hogy minél előbb véget érjen ez az egész, és újra elindulhassunk”.