A fiatal énekesnő, Nagy Bogi beszélt a karanténban töltött mindennapjairól a Maradj Otthon! Fesztivál legutóbbi vendégeként hétfőn. 

„Őszinte leszek: borzasztóan izgulok, és nagyon ver a szívem” – kezdte élő bejelentkezését Nagy Bogi a Maradj Otthon! Fesztivál hétfői kihívottjaként. Az énekesnő már az adás elején jelezte, hogy rengeteg témával készült hétfőre. Az egyik a legutóbbi sikeréről szólt, ugyanis a hétvégén jelent meg legújabb dala Véled címmel. „Ez azért nagy dolog számomra, mert az eddigi dalaimat eredetileg nem én írtam, hanem Molnár Ferenc Caramel. Viszont most, 17 éves korom legvégén megírtam életem első dalát.”

A dal anyák napja alkalmából, egy felkérésre készült. Érdekes módon elsőre nemet mondott az énekesnő a telefonba, mert még életében nem írt dalt, és nem mert igent mondani. Aztán a telefonbeszélgetés után nekiállt, és két nap alatt megírta a dalt, amiben édesanyja és testvére is sokat segített. A bejelentkezés jó háromnegyed órás, és a fiatal énekesnőnek segítsége is akadt, ugyanis édesapja is segített neki témák ajánlásával. 

A Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán debütált hétfőn Caramel legutóbbi arénás koncertjének felvétele.

Hétfőn indult a MOL Nagyon Balaton legújabb beszélgetős sorozata, amely a járvány által érintett Balatoni régióról szól.