Új időpontot kapott az idei Paloznaki Jazzpiknik

Paloznaki Jazzpiknik
Vágólapra másolva!
Új időpontban jelentkezik az idei, sorban a kilencedik Paloznaki Jazzpiknik. Az eredetileg július végére tervezett fesztivált új időpontban, augusztus végén rendeznék meg. 
Vágólapra másolva!

A kormány múlt heti döntése alapján a rendezvényekre vonatkozó korlátozások augusztus 15-ig érvényben maradnak, tehát addig biztosan nem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényeket megtartani. A Paloznaki Jazzpiknik szervezői május 1-jén döntöttek az új időpontról, és ennek értelmében ezen a nyáron augusztus 20-22-re tervezik a fesztivált. Az idei augusztus 20-i állami ünnepen még inkább felértékelődik a közösség, az együttlét érzése, a szervezők

ez alkalomból meglepetéssel készülnek a paloznaki dűlőkön.

Egyébként pedig továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérik a híreket, új jogszabályokat, ajánlásokat, tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, és ha változás történik a szabályozásban, azonnal alkalmazkodnak, hiszen első a közönség biztonsága és egészsége.

Folyamatosan zajlanak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, hogy az eredeti programhoz igazodva tarthassák meg a Jazzpikniket az új időpontban is. Az MF Robots már visszaigazolta, hogy a szombati záróesten, augusztus 22-én vállalják a záróbulit. Az MF Robots a soul, az R&B, a funk és a popzene stílusait vegyíti energikus, új hangzású zenévé. A zenekar egyik tagja, Jan Kincaid alapítója volt a 2019-es Jazzpikniken nagy sikert aratott The Brand New Heavies együttesnek, hozzá csatlakozott Dawn Joseph énekesnő, akit Rod Stewart, Phil Collins, Michael Buble, Craig David, vagy a tavaly Paloznakon is fellépett Rick Astley vokalistájaként ismerhettünk meg. A vadonatúj hangzást ígérő duót most először hallhatja a közönség Magyarországon.

A további, eddig bejelentett – Caro Emerald, Level42, JP Cooper és Candy Dulfer – és még nem publikált fellépőkkel is folynak a tárgyalások. A szervezők folyamatosan tájékoztatják a közönséget közösségi oldalaikon a konfirmációkról.

Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók.

A bérlettel mindhárom napon kapunyitástól hajnalig lehet maradni a fesztiválon.

A szervezők felhívják a Piknik közönségének figyelmét, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos a szállások időben való lefoglalása. Idén a belföldi turizmus elsődleges szerepet élvez, a közösségi oldalon, továbbá a fesztivál honlapján számos ajánlást találnak erre vonatkozóan.