Hízott a járvány alatt a Lóci játszik frontembere

Lóci játszik...és megnyeri a versenyt
Vágólapra másolva!
A Lóci játszik zenekar frontembere karanténvideóban foglalta össze mindennapjait. Barkácsolás, zenekészítés és még kenyérsütés is volt a Maradj Otthon! Fesztivál! Facebook-oldalán megjelenő sorozat első részében. 
Vágólapra másolva!

„Kicsit olyan, mint mikor a sportoló abbahagyja, az edzést, elhízik, Csorba Lóránt is természetesen elhízott” – mondta a hasára csapva a Lóci játszik együttes frontembere a Metronhome videóblog első részében, amit a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán csütörtök este láthatott a közönség. A zenész egy bő tízperces műsorban mutatta be új otthonát, ahova éppen a járvány indulásakor költözött. Ennek megfelelően rengeteget beszélt a különböző szerelési megoldásokról, amiket az elmúlt két hónapban csinált több-kevesebb sikerrel.

A frontember elmondta, hogy januárban tartott egy kéthetes szünetet, amikor teljesen elvonult: „kikapcsoltam a telefonomat, vettem egy eldobhatót, megadtam a számát édesanyámnak, hogy ha valami nagyon nagy baj van, akkor fel tudjon hívni, és gyakorlatilag megírtam a következő lemeznek az anyagát.

tehát próbálni sem tudunk. És feleslegesen írnék számokat, hiszen valószínűleg nem most kell megírni a 2023-as album anyagát. Így most pont egy béna helyzetben van az együttes. Nem nagyon tud hova lépni, a régi lemez kijött, az új lemezt meg nem tudjuk csinálni, csak hébe-hóba.” Azt már a konyhában állva mondta el, mit tart a legfontosabbnak: „van mit enni, és mindenki egészséges a családban”.

A karanténnaplós bejelentkezés egy 360 fokos koncerttel egészül ki, amit vasárnap adnak majd le a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán.

Csütörtök délután az érdeklődők egy szűk negyed órában kártyatrükköket tanulhattak Kiss. V. Balázs bűvésztől.

18 órakor pedgi kezdődött a lendületes rockabilly zenekar, a Dynamite Dudes két tagjának majd kétórás koncertje.