Vera Lynn lett a legidősebb énekes, aki felkerült a legjobb 40 albumot jegyző brit slágerlistára. 

100 című gyűjteményével a most 103 éves Vera Lynn lett a legidősebb énekes, aki valaha helyet szerzett a legjobb 40 albumot jegyző brit slágerlistán. Az énekesnő pénteken a 30. helyen állt a listán. 2017-ben Vera Lynn volt az első százéves énekes, aki ugyanezen albumának első kiadásával a slágerlista harmadik helyére került.

Az album most a második világháború európai befejeződésének 75. évfordulójával kapcsolatos ünnepségeknek is köszönheti népszerűségét. A BBC is közvetítette május 8-án az üres londoni Royal Albert Hallból Katherine Jenkins mezzoszoprán koncertjét, amellyel a történelmi évfordulóra emlékeztek a koronavírus-járvány sújtotta Nagy-Britanniában.

Jenkins azokat a második világháborús lelkesítő dalokat (The White Cliffs of Dover és A Nightingale Sang in Berkeley Square is) adta elő, amelyekkel a britek egyik legnépszerűbb közéleti személyisége, a több mint százéves Vera Lynn tartotta a lelket annak idején a brit és a szövetséges katonák millióiban. Egy virtuális duettet is énekelt Very Lynn-nel.