Charlie és Tátrai Tibor jövő tavasszal az Arénában koncerteznek

Elhunyt Horváth Charlie felesége, az énekes még aznap színpadra lépett - önszántából tv bulvár
Horváth "Charlie".
Vágólapra másolva!
Csak a zene van nevet adta közös koncertjének a magyar rock két legendás alakja, Horváth Charlie és Tátrai Tibor. A két zenész formációi, a Charlie Band és a Tátrai Band jövő tavasszal, egy este játszanak az Arénában.
Vágólapra másolva!

Jövő áprilisban először lép egy este színpadra a két legendás magyar formáció. A magyar rock két meghatározó alakja, Tátrai Tibor és Horváth Charlie az Olympia és a Generál együttesekben való zenélés után, 1987-ben indultak közös úton a közös alapítású Tátrai Banddel. Az azóta abból alakult két supergroup lép fel egy színpadon az Arénában: 2021. április 3-án a Tátrai Band és a Charlie Band koncertezik majd Csak a zene van címmel. A két zenekar külön-külön, egymást követően lép majd fel, így a közönség két teljes értékű best of-koncertet láthat majd, és valószínűleg a közös zenélést sem hagyják ki.

A két felállásban Charlie-t László Attila, (gitár) Halász János (billentyűk), Csiszár Péter (szaxofon), Lattmann Béla (basszusgitár) és Póta András (dob) kísérik, a Tátrai Bandnek pedig Pálvölgyi Géza (billentyűk), Solti János (dob), Horváth Kornél (percussion), Csiszár Péter (szaxofon, billentyűk), Glaser Péter (basszusgitár), Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi (vokál) a tagjai.

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél. Charlie a Tátrai Band után, 1994-ben szólókarriert is indított, ami a már tízlemezes Tátrai Bandhez hasonló sikereket ért el. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé. Mindkettejük szóló karrierje azóta is törtetlen, mind a Tátrai, mind a Charlie Band azóta is működik.