Tizenegy héten át tartott Ákos virtuális koncertsorozata, amelyet a rajongók különleges, saját készítésű videóklippel köszöntek meg. 

Ákos még március közepén, a járvány és a vele járó kijárási korlátozásokkal egy időben hirdette meg különleges koncertsorozatátMindenki számára elérhetővé tette az elmúlt 10 év koncerttermését. A dolog egyik különlegessége az volt, hogy ezeket a felvételeket korábban nem láthatták rajongók, mert nem adták még ki. Ákos akkor azt mondta, „a kreatív embereknek nincs más módjuk, hogy
enyhítsék a saját tehetetlenségérzésüket, hogy megpróbáljanak segíteni másokon, meg magukon is, mint hogy valamilyen módon, a kreativitásukkal próbáljanak hozzájárulni ahhoz, hogy mások jobban érezzék magukat a bőrükben egy ilyen vérzivataros időszakban, mint amit most átélünk.” A sorozatnak szerdán lett vége a 2018-as dupla Aréna-koncert felvételeivel. 

 A rajongók pedig különleges módon, egy házi videóklippel köszönték meg a korábban nem látott koncertfelvételeket. Ákos Adj hitet című dalát adták elő – ki-ki az otthonában.