Meghalt Bonnie Pointer, az egykori Pointer Sisters énekese

Bonnie Pointer
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 05: Singer Bonnie of The Pointer Sisters attends the 17th annual Multicultural Motion Picture Association student filmmaker Oscar luncheon at Montage Beverly Hills on March 5, 2010 in Beverly Hills, California. Angela Weiss/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Életének 70. évében meghalt Bonnie Pointer, az egykori Pointer Sisters amerikai rhythm and blues együttes énekese.
Vágólapra másolva!

Meghalt az egykori Pointer Sisters amerikai rhythm and blues együttes énekese, Bonnie Pointer. Az énekesnő 69 éves volt. A többszörös Grammy-díjas együttes legismertebb dalai közé tartozik a Jump (For My Love) és az I'm so Excited.

„Családunkat lesújtotta a hír. Testvéreim és az egész Pointer család nevében kérem, imádkozzanak értünk ezekben az időkben” – mondta Anita Pointer. Bonnie és testvére, June eredetileg duóban kezdtek el énekelni, kettősükhöz csatlakozott később Anita és Ruth.

Bonnie Pointer 2010-ben Forrás: AFP/Getty Images/Angela Weiss

A Pointer Sisters az 1970-es években vált ismertté, első három Grammy-díjukat 1975-ös Fairytale című dalukért kapták.

Bonnie két évvel később elhagyta a csapatot, hogy szólókarrierbe kezdjen, a Pointer Sisters azonban tovább folytatta sikereit az 1980-as években, 1994-ben pedig csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. Anita és Bonnie ez év elején dalt adtak ki 2006-ben meghalt testvérük, June emlékére. Ruth az egyetlen testvér, aki még mindig fellép Pointer Sistersként lányával, Issával és unokájával, Sadakóval.