Megvan Celine Dion elmaradt budapesti koncertjének új dátuma

Celine Dion
Vágólapra másolva!
Celine Dion első magyarországi fellépése lett volna június 7-én az Arénában, de közbeszólt a koronavírus-járvány. Szerdán bejelentették, mikor pótolja az elmaradt budapesti koncertet. 
Vágólapra másolva!

2020. június 7-én koncertezett volna az Arénában Celine Dion, ami ráadásul a kanadai énekesnő első magyarországi koncertje lett volna, de a koronavírus-járvány miatt le kellett mondania. Az énekesnő menedzsmentje kedden jelentette be, hogy 2021-ben folytatja Courage című, világ körüli turnéját. A járvány miatt lemondott európai dátumokat 2021 márciusától pótolják majd. (Az átütemezett észak-amerikai dátumokat is hamarosan közzéteszik.)

Celine Dion Forrás: Brian Purnell

A sorozat koncertjei 2021. március 19-én Párizsban kezdődnek, és július végéig összesen 33 állomást érintenek.

Köztük lesz a budapesti koncert is 2021. május 11-én, természetesen a Papp László Budapest Sportarénában.

„Nagyon reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk” – nyilatkozta az énekesnő. A 2020-as dátumokra megvásárolt jegyek érvényesek az új, 2021-es időpontokra. Így a budapesti koncert esetében is, a 2020. június 7-ei koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra. Minden további és jegyekkel kapcsolatos kérdéssel érdemes a Broadway Jegyirodához fordulni.