Justin Bieber tagadja a zaklatási vádakat

2020.06.22. 11:10

Számlákkal és fényképekkel bizonyítja az állítólagos, 6 évvel ezelőtti szexuális zaklatás lehetetlenségét Justin Bieber, akit a hétvégén vádolt meg egy nő.

A teljes nevét nem vállaló nő a hétvégén vádolta meg Justin Biebert, hogy 2014-ben szexuálisan zaklatta. Egy Danielle nevű nő a Twitteren tette közzé a hétvégén történetét, aminek lényege, hogy a kanadai énekes jó hat évvel ezelőtt zaklatta őt az austini koncertje után.

Justin Bieber valóban a helyi SXSW fesztivál meglepetés fellépője volt akkor márciusban, de már az is érdekes, hogy a nő története szerint őt és barátait Bieber meghívta a Four Seasons szállodában lévő lakosztályába. Bieber sietett is igazolni magát – szintén a Twitteren. „Általában nem szoktam véletlenszerű vádaskodásokkal foglalkozni, eddig sem tettem. De a feleségemmel és a produkcióm csapatával úgy döntöttünk, hogy érdemes megszólalnom ebben az ügyben” – kezdte Bieber a védekezést.

„A pletykák azok pletykák, de a szexuális zaklatás nagyon súlyos dolog” – írta egy másik bejegyzésben Bieber, aztán elkezdte a bizonyítást. Egyrészt azzal, hogy nem is volt a nő által megadott helyszínen, ugyanis nem ott szállt meg. A szálloda vezetésével történt levelezését is kirakta a Twitterre, amiben megerősítik, hogy a jelölt időszakban nem volt vendégük az énekes. Emellett beszédes információ az is, hogy abban az időben Bieber Selen Gomezzel járt, és történetesen több barátjukkal együtt voltak azokon a napokon is, akikkel ünnepeltek is Bieber fellépése után. 

A bizonyítékok sora után Bieber leírta, hogy minden, szexuális zaklatással kapcsolatos vádat nagyon komolyan kell venni, ezért is járt el ennyire alaposan. Továbbá azon is dolgozik, hogy a Twitter és a hatóságok segítségét is igénybe véve jogi lépéseket tervez. A vádaskodó felhasználó bejegyzését egyébként azóta törölték a Twitterről. 

további tartalmak a rovatból