Új fesztivál debütál Budapesten ősszel

Vágólapra másolva!
Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), Miss Pin Up Hungary szépségverseny és hamisítatlan rockkoncertek is lesznek az első Bikers' Weekend Budapest fesztiválon a Vasúttörténeti Parkban ősszel.
Vágólapra másolva!

A rockzene mellett motor- és hot rod építő bajnokság és szépségverseny is lesz a főváros legújabb fesztiválján, az első Bikers' Weekend Budapesten, amit szeptember 17. és 19. között tartanak a Vasúttörténeti Parkban. Koncertezni fog az Omega, az Edda művek és a Mobilmánia is. Első nap az Edda lép színpadra, és Pataky Attila azt üzente a fesztiválozóknak, hogy „készüljetek, mert ennyi várakozás után

a 46 évünkkel és mind a 230 dalunkkal együtt, mi az Edda művek. Egy pillanatra se feledjétek, hogy együtt veletek, »mi vagyunk a rock, és mi vagyunk az élet«.”

Forrás: Origo

Az egykori P. Mobil-tagokból alakult, Fonogram-díjas Mobilmánia a második napon, szeptember 18-án játszik,. A zárónapon pedig az Omega ad koncertet. A szervezők igyekeztek a családokat is megcélozni a fesztivállal, mivel lesz hajtányozás és kisvasutozás is. A zenei programok mellett lesz még meg lehet nézni a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokságon (EMAT) induló, nagyjából 50 épített járművet. És lesz szépségverseny is, a Miss Pin Up Hungary.

Forrás: Bikers' Weekend Budapest

Egyébként a fesztivált ugyanazok szervezik, akik a több mint 20 éves alsóörsi Open Road Festet. Állítólag már évek óta gondolkodtak egy fővárosi rendezvényen.