21 éves hiphop-dalt dolgoz fel új lemezén Katy Perry

2020.07.10. 11:15

A Naughty By Nature 1999-es száma nagy siker volt annak idején, nem csoda, hogy az énekesnő elővette, és annak alapjára építette fel új lemezének címadó számát.

Katy Perry már kiadott néhány dalt legújabb, sorban az ötödik stúdióalbumához. A Smile a tervek szerint augusztus 14-én jelenik meg, és a Smile című dal lesz a negyedik, ami megelőzi a lemez megjelenését. Ugyan az énekesnő csak egy kis ízelítőt közölt belőle, de augusztusig biztosan kiadja a teljes számot. Az előzetest az Instagram mellett a Facebookon is közölte. (Sokat elárul közönsége közösségi médiás szokásairól, hogy míg az Instagramon több mint egymillió like érkezett a hanganyagra, addig a Facebookon alig 40 ezer.)

Perry azt írta, a címadó dalt akkor írta, amikor élete eddigi legnehezebb periódusán ment keresztül, ráadásul az egész album arról az útról szól, amit abban az időszakban bejárt, és aminek a végén újra tudott mosolyogni. A Smile zenei alapját a nyolcvanas évek közepén indult Naughty By Nature 1999-es, Jamboree című slágeréből vette.