Egy tiszta hang a nagyvárosi rohanásban. Így írták le új dalukat, melyet az együttes szaxofonosa énekelt fel. A hozzá készített klip pedig az évtizedek óta fennálló barátságukról és az azt meghatározó szeretetről szól. Nézze meg az Ismerős Arcok legújabb klipjét először az Origón!

Saját elmondásuk szerint régi adósságukat törlesztették ezzel a videóklippel. Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila a klipről azt mondta az Origónak, hogy „a dal nem kevesebb, mint egy őszinte, tiszta hang a nagyváros nyüzsgő esti forgatagában és a várost átszelő folyó csillogó víztükrében. A klip üzenete arról, az évtizedek óta fennálló és erős kapocsként összetartó barátságról és szeretetről szól, ami egymás őszinte és feltétel nélküli elfogadásán keresztül mutatja meg azt a zenekari egységet, ami az elmúlt nehéz időszakban is összetartotta az Ismerős Arcok zenekart.”

Az új dalt a zenekar szaxofonosa, Tánczos István énekli. A tagok a nemrég meghalt vízilabdás legenda, Benedek Tibor elhíresült gondolatát idézve fogalmazták meg a közelmúltra vonatkozó ars
poeticájukat: azért tudunk leküzdeni minden nehézséget és elérni minden kitűzött célt, „mert szeretjük egymást”.