Csík János és a Mezzo ad nagykoncertet a Fonóban

Csík János és a Mezzo
Vágólapra másolva!
A Fonó Terasz szabadtéri színpadán szombaton fellép Csík János és a MEZZO, pénteken pedig táncházba várják a közönséget.
Vágólapra másolva!

A Muzsikás koncertje és a szamosújvári Ördöngös zenekar táncháza avatta fel a Fonó új, szabadtéri színpadát az elmúlt hétvégén. Július 25-én, szombaton Csík János és a MEZZO ad nagykoncertet az újjászületett Fonóban, csütörtökön este a Gáspár Károly Trió jazzkoncertjére, pénteken pedig táncházba várják az érdeklődőket, ahol Pálházi Bence és zenekara muzsikál.

Jövő héttől újraindulnak közösségi örömzenélések, amikbe bárki bekapcsolódhat minden hétfőn és kedden.

A műsor folyamatosan bővül: a nyári szabadtéri sorozatban fiatal zenekarok és ismert, nagy nevek egyaránt fellépnek. Vendégünk lesz Berecz András és Berecz István: Apja-fia estje, játszik majd a Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, fellép a Cimbaliband, a Canarro és a Zuboly is. Fellép majd a délszláv muzsikát játszó Babra, a legendás Poros zenekar, Vizeli Bálint és barátai, táncházat muzsikál a Tokos, a Bajkó zenekar és az Erdőfű is. Bemutatkozik a Max & Kata, valamint az Ég alatti 3. A koncertek egy része ingyenes, azokra a koncertekre, amelyekre jegyet kell váltani, a szervezők biztosítanak elővételi kedvezményt.