Titokban készítette el legújabb albumát Taylor Swift

2020.07.24. 17:24

Csak néhány órával a megjenés előtt jelentette be, hogy elkészült új albumával. A Folklore 24-én jött ki, ez az énekesnő nyolcadik lemeze. 

Tizenhat szám került Taylor Swift legújabb stúdióalbumára. A Folklore című lemezről először július 24-én, csütörtökön adott hírt az énekesnő, és még aznap meg is jelentette. Meglepetés lemez lett ez, ő sem így készült, az egész a koronavírus-járvány miatt történt így. Legalábbis ezt írta a közösségi médiás felületein. 

Tegnap óta majdnem 3 millióan kedvelték az album bejelentéséről szóló Instagram-bejegyzését, amit úgy kezdett: „a legtöbb dolog, amit erre a nyárra terveztem, nem történhetett meg, de van valami, amit nem terveztem, de megtörtént. És ez a valami a nyolcadik lemezem, a Folklore. Meglepetés! Ma éjfélkor fogom közre adni a dalokat, amelyekben belegyúrtam minden szeszélyemet, álmomat, félelmemet és gyötrelmemet.” Az album egyértelműen a koronavírus-járvány miatt készült el ilyen gyorsan. Nem véletlen, hogy korábban nem nyilatkozott a készüléséről és egy majdani kiadási dátumról sem. Swift legutóbbi lemeze, a Lover 11 hónapja jött ki. 

A Cardigan című dalhoz készített videóklipet már élesítették is a YouTube-on, amit 10 óra alatt már több mint 6 milliószor indítottak el a videómegosztón. A klipet egyébként maga Taylor Swift rendezte. 

további tartalmak a rovatból