„Azért született meg ez a döntés, mert kaptunk olyan információkat, hogy sokan nem mernének eljönni a koncertre” – mondta a zenekarvezető, Németh Zoltán. A koncertet új időpontban, 2021 tavaszán tartják.

Lemondták az 50 éves Apostol együttes jubileumi, augusztus 28-ára meghirdetett Aréna-koncertjét. A zenekarvezető, Németh Zoltán és az énekes, Meződi József egy, a Facebookra feltöltött videóban jelentették be, hogy nem tartják meg idén a koncertet. 

A koncertet „hosszú huzavona után, keserves kínok között megszülve úgy döntöttünk, hogy áthelyezzük egy másik dátumra” – mondta Meződi József. Németh Zoltán pedig hozzátette, hogy mindezt a szervezőkkel együtt döntötték el, és elmondta azt is, hogy az elsődleges oka az áthelyezésnek az volt, hogy „kaptunk olyan információkat, hogy nagyon sokan nem mernének eljönni erre a koncertre. Márpedig jó lenne, ha az a 10 ezer ember, aki megvásárolta a jegyet, március 7-én, az új időpontban velünk együtt ünnepelné az Apostol együttes 50 éves évfordulóját.”

A koncert tehát 2021. március 7-én lesz változatlan helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában.