Egy elegáns üzletekkel teli utcán lőtték le kedden délután a 26 éves amerikai rappert Chichagóban. 

Lelőtték a 26 éves FBG Duck nevű amerikai rappert kedden délután. A férfi két ismerősével sétált és vásárolgatott az elegáns boltokkal teli chicagói utcában, mikor két autó hirtelen megállt. A chicagói rendőrség úgy tudja, ketten-ketten szálltak ki az autókból, és azonnal tüzet nyitottak a három sétálóra. Egyikük volt a 26 éves FBG Duck, aki meghalt, miután kórházba vitték. A társaságában volt még egy 28 éves nő, akit a karján ért találat, őt is kórházba vitték. Illetve velük volt egy 36 éves férfi is, akit a hátán és az oldalán találtak el, őt is súlyos állapotban vitték kórházba – írja az ABC News chicagói oldala. 

Az egyik bolt tulajdonosa a rendőrségnek nyilatkozva azt mondta, nagyjából 17 lövést számolt. A támadók a lövöldözés után elhajtottak az autóikkal. Nagyjából itt történt a lövöldözés, ez Chicago legelegánsabb és legdrágább bevásárló utcája:

FBG Duck Carlton D. Weeklykélnt született, és Chicagóban nőtt fel. A helyi, Fly Boy Gang nevű formációban kezdett rappelni. Állítólag sok fiatal nézett fel rá, de legalább ennyi ellensége is volt a hiphop világán belül.