40 kilót fogyott az énekesnő, rajongói nem ismernek rá

OSBOURNE, Ozzy
Los Angeles, 2020. január 27. Ozzy Osbourne, a Black Sabbath brit heavymetal-együttes énekese és lánya, Kelly Osbourne érkezik a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án. MTI/EPA/Etienne Laurent
Vágólapra másolva!
40 kilótól szabadult meg Ozzy Osbourne lánya. Az Instagram-oldalán megjelent legutóbbi képei alapján valóban nehéz ráismerni Kelly Osbourne-ra.
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne 35 éves lánya soha nem csinált titkot abból, hogy súlyproblémákkal küzd. Jó pár módszert kipróbált. Egyszer 10 kilótól szabadult meg, mikor szerepet vállalt az amerikai Dancing With The Stars című műsor kilencedik évadában 2009-ben. Ettől eltekintve

nagyobb eredményre soha nem jutott,

és azt is bevallotta, hogy érzelmi evő, emiatt stresszes időszakokban jóval több energiát visz be, mint kellene. Az elmúlt hetekben az Instagram-oldalára feltöltött képei alapján azonban kijelenthető, hogy ezúttal nagyon jó módszert talált.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s the weekend. Do something that your future self will thank you for!!!

Kelly Osbourne (@kellyosbourne) által megosztott bejegyzés,

Az egyik képe alatt írta is, hogy egész pontosan 85 fontot, azaz nagyjából 38 kilót fogyott. A köveői egyértelműen örülnek az eredménynek, amihez siettek is gratulálni. Viszont néhányan azt is szóvá tették, hogy az új külsejével már szinte fel sem ismerik.