Augusztus elején ünnepelte 41. születésnapját Jason Momoa, akit a Fender egy neki készített basszusgitárral lepett meg. 

Az Aquamanként világsztárrá váló Jason Momoa augusztus 1-én ünnepelte 41. születésnapját, és ez alkalomból a pengetős hangszereket mellett erősítőket is gyártó Fender hangszergyártó egy különleges gitárral lepte meg. Momoa az Aquaman forgatásán, 2017-ben kezdett basszusgitározni, mikor kitalálta, hogy szeretne valami menő dolgot tanulni azokban a hosszú órákban, amíg a felvételekre vár.

Momoa és a filmben szintén játszó Patrick Wilson közösen ütötték el zenével a forgatási szünetekben rájuk szakadó szabadidőt. Wilson ugyanis nagyon jól dobol, és még a kezdő Momoával kiegészülve is egész jól tudott zenélni. A most kapott Fender gitárt kifejezetten neki tervezték. A kopottas külső természetesen szándékolt, nem egy használt basszusgitárról van szó. A hangszert juharnyakkal vitte a Fender szakembere Momoának, aki kapott mellé egy extra, rózsafa verziót is. 

Amikor magához vette a gitárt, nagyon meglepte, hogy milyen könnyű, és azonnal játszani kezdett pár futamot a Red Hot Chili Peppers Higher Ground című számából.