2020. augusztus 20-án a budapesti Erkel Színházban 15.00-kor és 19.00-kor játsszák azt a musicalt, amely Puskás Ferenc életének 1937-1960 közötti szakaszát mutatja be. Az előbemutatókra készülő társulatból most a Czibor Zoltánt játszó Ember Márkot és az Östreicher Emilt alakító Szerednyey Bélát mutatjuk be. 

A Czibor Zoltánt játszó Ember Márk 2017-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Főbb musical szerepei: A Pál utcai fiúk, Padlás, A dzsungel könyve. Számos színházi, sorozatbeli, film- és szinkronszerepe mellett saját zenekarával bejutott a Dal 2020-as döntőjébe, a könnyűzenei életben is népszerű előadó. 
Nekem van egy olyan gyerekkori élményem, hogy amikor szóba kerül az összetartozás, akkor az Aranycsapat elsőként kerül szóba" - mondta a színész.

Östreicher Emil futballmenedzsert Szerednyey Béla eleveníti meg. A Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas, Érdemes művész 1981 óta a Madách Színház tagja. Legendás színészi alakításai generációknak emlékezetesek, nemcsak a színpadon, hanem televíziós sorozatokban és filmekben, valamint a filmvásznon is. Számos szinkronkarakter és -szerep kötődik a nevéhez, hangján megannyi gyermek nőtt fel Nils Holgerson, a Hupikék törpikék vagy a Kacsamesék történeteit nézve. A Macskák musical magyarországi első bemutatócsapatának tagja. Főbb musical szerepei: Jézus Krisztus szupersztár, A vörös malom, Mária evangéliuma, Nyomorultak, Az operaház fantomja. Rendezőként egyaránt jegyez zenés és prózai darabokat. 

Östreicher Emil igazi világpolgár volt. Remekül bánt a pénzzel, mindenkinek megadta mindazt, ami jár. Megpróbálta összegyűjteni a disszidált magyar futballistákat" - mondta Szerednyey.

A Puskás musical nem licensz darab, a produkció teljes egészében magyar szerzemény. Az augusztus 20-i előadásokra a jegyek megvásárlása az esemény weboldalán érhető el. A próbák és a bemutató egészségügyi előírásaiban a Magyar Kórházszövetség segíti a produkciót.