Ma már kénytelen kelletlen be kell vallanunk, hogy ha az interneten szeretnénk megjelenni, az bizony nem fog menni önerőnkből. Ma már az internet egyáltalán nem úgy működik, mint néhány évvel, de akár nyugodtan mondhatjuk, néhány hónappal ezelőtt. A folyamatos algoritmus frissítések teljes stratégiai váltást kívánnak az internetes megjelenéssel kapcsolatban.

Forrás: freepik.com

Ennek fényében azt kell mondanunk, hogy valaki, aki elkészít egy weboldalt, még ha azt a legjobb tudása szerint teszi is, még a gyakorlatban nem csinált semmit. Ahhoz, hogy weboldalad megtalálható legyen az emberek számára, elsősorban a keresők kell felfedezzék, hogy az adott oldal létezik. Hisz azt mindenki tudja, hogy bármilyen terméket, céget, szolgáltatást, rendezvényt keresünk az interneten elsősorban a Google keresőbe írjuk be, és az általa generált találatok vezetnek el bennünket jó esetben pontosan ahhoz a célhoz, amit keresünk.

Most már a Google a legszofisztikáltabb algoritmusait és a saját fejlesztésű mesterséges intelligenciáját is beveti ahhoz, hogy szó szerint megértse, mit szeretne a felhasználó.

Ahhoz azonban, hogy a weboldalad egyáltalán megtalálható legyen a Google keresőben, és hogy épp arra a keresőszóra találjanak meg, amiről szól a weboldalad, hosszú út vezet és aprólékos munkával, türelmesen tudod azt elérni.

Erre neked is rá kell segíteni. Ez pedig nem megy másképp, mint linképítéssel.

Igen, kedves olvasó, jól olvastad, a tüzzel-vassal űzött szolgáltatás, amit a felhasználók nagy többsége nem ért, a szakma fele pedig csak oktatja, de a minőségi kivitelezéssel már kevesen foglalkoznak.

Biztosan te is olvastad már: csak minőségi, releváns linkeket szabad beszerezni, ellenkező esetben a Google akár meg is büntethet.

Nos, ez majdnem így van, de csak majdnem! Mert mi szerencsére egy olyan nyelvterületen élünk, ahol még mindig működik a PBN linképítés is, a minőségi releváns linkszerzés mellett.

Természetesen azt is tudni kell, hogy a piacon valóban rossz minőségű PBN hálózatok is vannak. Azokat érdemes kerülni, ahogy linképítésben a meggondolatlan és szakmaiatlan tanácsokat is.

És hogy honnan szerezhetsz minőségi linkeket? Tőlünk, a linkepites.hu-tól prémium linképítést kapsz!

A célod lehet, a Google találat TOP 1, 2, 3 helye, célod lehet csak az, hogy a Google TOP 10-be kerülj, sok esetben már ez is elegendő!

De a célod lehet csupán a konkurencia megelőzése, már ez is hatalmas lépés lehet vállalkozásod, céged, terméked, szolgáltatásod gyarapításában.