Kiderült, hogy mikor indul a Raktárkoncert-sorozat

Vágólapra másolva!
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Vágólapra másolva!

A közönség otthonában nézhet meg nagyjából 200 koncertet a szeptember 21-én induló raktárkoncert-sorozatban, amit a magyar könnyűzenei ipar támogatására indítottak. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak köszönhetően a közvetítések kezdetéig sem marad senki tartalom nélkül, mivel a produkció honlapján és közösségimédia-felületein, például a Facebook-oldalukon bepillanthat a közönség a kulisszák mögé. A projekt szervezőinek csütörtöki közleményében Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt idézik, aki közösségi oldalán úgy fogalmazott: „egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül”. A Raktárkoncert-sorozat olyan kikapcsolódási lehetőséget jelent, amely segítségével a zenészek az elmaradt koncertjeiket online pótolhatják, rajongóik pedig járványhelyzetben is biztonságosan szórakozhatnak – írják a szervezők. A különleges raktárépületekben készült felvételeken

csaknem 200 előadó áll színpadra, köztük zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene jeles képviselői,

egyenként 45 perces koncertet adva. A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat.

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak majd elérhetővé. Az első előadások már szeptember 21-étől megtekinthetők lesznek, ezt követően a tervek szerint egészen november végéig érkeznek majd folyamatosan az új koncertek. A felvételek megtekintéséhez csupán egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikáción, és máris elérhetővé válik többek között Keresztes Ildikó, az EDDA vagy épp Tóth Gabi koncertje - írják a közleményben.

A fellépőkről készült fotók, videók, exkluzív tartalmak és a sztárok folyamatosan bővülő listája a sorozat honlapján és a produkció hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán tekinthetők meg. „A Raktárkoncerttel kapcsolatban szinte mindenki egyetért azzal, hogy a hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás egyedi a maga nemében, és várhatóan a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt majd” – áll a közleményben.

A Raktárkoncert-sorozat csaknem 200 fellépője közül már színpadra lépett Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, a Skorpió, az Edda, a Neoton Família, Charlie, a Tátrai Band, a Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, a Dinamit, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, Hobo, a Hooligans, az Emelet, a Besh O Drom, az Aurevoir, Rúzsa Magdi, valamint Keresztes Ildikó.