Biztonságos szórakozást nyújt a Raktárkoncert

Raktárkoncert, Koncertélmény otthon, Raktárkoncert a könnyűzenei ipar támogatására, Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől, azaz tegnaptól pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak köszönhetően a produkció honlapján és közösségimédia-felületein bepillanthatunk a kulisszák mögé is.
Vágólapra másolva!

"Egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül" – mondta a közösségi oldalán nemrég Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A Raktárkoncert-sorozat olyan kikapcsolódási lehetőséget jelent, amely segítségével a zenészek az elmaradt koncertjeiket online pótolhatják, rajongóik pedig járványhelyzetben is biztonságosan szórakozhatnak.

Rúzsa Magdi Forrás: Raktárkoncert

A különleges raktárépületekben készült felvételeken közel 200 előadó áll színpadra, köztük zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene jeles képviselői, egyenként 45 perces koncertet adva. A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat.

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak elérhetővé.

A koncertek már szeptember 21-étől megtekinthetők, végigbulizhatók, ezt követően a tervek szerint egészen november végéig érkeznek majd folyamatosan az új koncertek.

A felvételek megtekintéséhez csupán egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikáción, és máris elérhetővé válik többek között Keresztes Ildikó, az EDDA vagy épp Tóth Gabi koncertje.

Beatrice Forrás: Raktárkoncert

A Lounge Group ügynökség jóvoltából

számos értékes tartalom is elérhető a kulisszák mögül.

A cégcsoport a Raktárkoncert-sorozat látványvilágának kialakítása mellett a koncertfelvételek technikai véglegesítésében és kommunikációjában is hatalmasat vállal, amelynek köszönhetően a rajongók bepillantást nyerhetnek a legfrissebb kulisszatitkokba. A fellépőkről készült fotók, videók, exkluzív tartalmak és a sztárok folyamatosan bővülő listája a raktarkoncert.hu oldalon és a produkció hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán tekinthetők meg. A Lounge cégcsoport már több, hasonló komplex produkciót vitt sikerre, többek között rendezvényes területen, ilyen volt például az MVM Zenergia első online sugárzott, komolyzenei koncertjének megvalósítása is.

Anna and the Barbies Forrás: Raktárkoncert

A Raktárkoncerttel kapcsolatban szinte mindenki egyetért azzal, hogy

a hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás egyedi a maga nemében és várhatóan a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt.

Noha világszerte kísérleteznek hasonló megoldásokkal, az innovatív magyarországi módszer egyszerre képes a zeneipar támogatására és a rajongók járványhelyzet-kompatibilis szórakoztatására. A különleges virtuális színpad lámpái tehát hamarosan felkapcsolódnak, az egyedülálló koncertek pedig beköltöznek az otthonokba.

A Raktárkoncert-sorozat közel 200 fellépőjéből, akik már színpadra léptek: Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, Skorpió, Edda, Neoton Família, Charlie, Tátrai Band, Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, Dinamit, Ganxsta Zolee és a Kartel, Magna Cum Laude, Hobo, Hooligans, Emelet, Besh O Drom, Aurevoir, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó.