Az Ismerős Arcok is nagyon örült a raktárkoncertes lehetőségnek

Nyerges Attila, Ismerős Arcok, Kossuth tér
Vágólapra másolva!
Az Ismerős Arcok zenekar is játszhatott a nagy sikerű Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Nyerges Attila elmondta, hogy lelkileg nagyon nehezen élik meg a zenekarral a koronavírus miatti korlátozásokat.
Vágólapra másolva!

Az Ismerős Arcok zenekar is részt vett a Raktárkoncert-sorozatban, és Nyerges Attila, a Máté Péter-díjas és Teleki Pál-érdeméremmel kitüntetett zenekar énekese a felvételén elmondta a Borsnak, hogy a koronavírus sajnos rányomta a bélyegét a mindennapjaira, lelkileg nagyon nehezen dolgozta fel a nehézségeket. Azt, hogy minden megváltozott, és nem találkozhat sem a rajongókkal, sem a zenésztársakkal. Éppen ezért örültek nagyon zenésztársaival együtt, hogy lehetőséget kaptak a raktárkoncertes fellépésre.

„Nem is szeretek belegondolni abba, hogy megint karanténba kerülünk, mint az első hullám idején.

Nem találkozhattam a zenekarral, és a rajongókkal sem. Csak mindenféle technikai eszközök segítségével tudtunk együtt muzsikálni, ami egy idő után nyomasztóvá vált” – mondta Nyerges Attila, aki

kifejezetten szabálykövető embernek tartja magát,

így természetesen minden maszkviseléssel kapcsolatos szabályt betart, és bízik benne, hogy jövő tavaszra minden olyan lesz, mint volt. Nyerges Attila azt is elmondta, miért tartja jó kezdeményezésnek a Raktárkoncertet. „Nagyon örültem, hogy a kormány próbál tenni valamit, annak pedig különösen, hogy minket is beválogattak. Minél több ilyen kezdeményezést szeretnék látni. Nem is a zenészeket féltem, hanem a háttérben dolgozó stábot, sokan vannak munka nélkül, elkél bizony a segítség.”

A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja tette lehetővé a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar kétszáz előadója és háttérembere számára. A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában szeptember 21-től, hétfőtől folyamatosan megnézhetők lesznek. A Lounge Group otthonosan mozog a hazai celebvilágban, számtalan influenszer együttműködést vitt sikerre ügyfelei megbízásából. Szakértelmüket és kreatív megoldásaikat az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrije is elismerte, amely a Magyar Turisztikai Ügynökségnek készített „Magyarország rád vár!” elnevezésű kampányukat arany fokozattal díjazta. A Lounge Group az évek alatt megszerzett tapasztalatait most a Raktárkoncert-sorozat szolgálatába állította, általuk tekinthetünk be a Raktárkoncertek kulisszái mögé, ahol olyan kiváló hazai zenészek várják, hogy színpadra léphessenek, mint Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans vagy Pápai Joci.