Exkluzív esten lehet meghallgatni a Carson Coma új lemezét

Carson Coma
Vágólapra másolva!
Ekluzív estet ad a Fonogram-díjas Carson Coma zenekar október 8-án. A zenekar második, Lesz, Ami Lesz című lemezét lehet meghallgatni az együttes tagjaival a megjelenés előtt 1 héttel.
Vágólapra másolva!

Lesz, Ami Lesz címmel ad ki új lemezt a Fonogram-díjas Carson Coma együttes, és október 8-án, egy héttel a hivatalos megjelenés előtt közösen a zenekarral lehet meghallgatni az új anyagot. A Carson Coma az első nagylemeze, a tavalyi Corduroy Club megjelenése után

hamar a hazai fesztiválok színpadára került.

2019 novemberében az Akvárium Klub teltházas KisHalljában ünnepelték első születésnapjukat, nem sokkal az Én Még Sohasem című daluk bemutatása után pedig a Dürer Kert nagytermében adtak szintén teltházas koncertet. Időközben megkapták a fődíjat a 04. Magyar Klipszemlén, majd 2020 tavaszán az Év Felfedezettje kategóriában pedig Fonogram-díjat.

Héra Barnabás, a zenekar dobosa azt mondta, „a debütáló lemezünk megjelenése után nem állt le az együttes a dalszerzéssel, egyre bátrabban kezdtünk dalokat írni magyarul, és mindenféle nyomás nélkül,

Ennek a folyamatnak pedig igazából csak kedvezett a tavaszi karantén, hiszen otthonról ugyan, de rövid idő alatt rengeteg dalt írtunk. A dalok véglegesítésért, a lemez címének és koncepciójának kifundálásáért egy egyhetes zenekari tábor felelt júliusban.”

Az album hangzása eklektikus lett, a swingtől, a diszkón át a blues-ig rengeteg stílus fellelhető a lemezen. A zenekar október végén dupla lemezbemutató koncertet tart az A38 Hajó gyomrában, az egyiket 24-én (ez már teltházas), a másikat pedig 25-én. A közönségnek egyébként nem kell addig várnia, hogy megismerje az új dalokat, ugyanis október 8-án Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben meghallgathatja a teljes lemezt. Az eseményen ott lesznek a Carson Coma tagjai is, akik mesélnek is az új lemezről. Az est az Exkluzív Lemezjátszó programsorozat részeként kerül megrendezésre. Hasonló módon mutatták be a szervezők az Ivan & the Parazol és a 30Y legutóbbi albumát, míg a Margaret Island III című lemezét hat városban hallgathatta meg a közönség az együttessel.