Ed Sheeran menedzsere idiótának nevezte Beatrix yorki hercegnőt, amiért négy évvel ezelőtt egy karddal majdnem kivágta Sheeran szemét. 

Ed Sheerannel 2016-ban történt egy szerencsétlen baleset, amelynek részletei csak most, négy évvel később derültek ki,. miután a zenész menedzsere, Stuart Camp beszélt az esetről a The Telegraphnak. 2016-ban volt egy parti a windsori Royal Lodge-ban, amit Beatrix yorki hercegnő szervezett. A meghívottak között volt Ed Sheeran mellett James Blunt is a feleségével.

7James BluntForrás: NOTIMEX/Cortesía

Blunt állítólag azzal viccelődött, hogy nagyon örülne egy lovagi címnek. A hercegnő pedig azonnal rávágta, hogy el tudja intézni, és már hozott is egy kardot. Blunt állítólag vette a lapot, és máris letérdelt.

Beatrix hercegnőForrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Beatrix hercegnő pedig emelte a kardot, nem sikerült egyszerűen Blunt válla fölé helyeznie, hanem jó magasra emelte, ráadásul a háta mögé is lendítette, ahol pedig Ed Sheeran állt. A kard néhány centivel a jobb szeme alatt vágta el Sheeran bőrét. A vendégek közül jó páran megijedtek, és természetesen Beatrix hercegnő is nagyon rosszul érezte magát, hogy ennyire rosszul sült el a vicceskedése. Ed Sheeran pedig állítólag teljesen normális volt: mielőtt kórházba ment, nem vádolt senkit, annyit mondott, hogy csak egy baleset volt.

Ed Sheeran arcának jobb oldalán a mai napig látható a vágásForrás: MTI/EPA/KEYSTONE/Ennio Leanza

A mostani interjúban Sheeran menedzsere először beszélt az esetről. Azt is elmondta, hogy korábban azt is javasolták neki, hogy hazudjon az esetről, és mondja azt, hogy valaki más volt. De egészen idáig nem is kellett erről nyilatkozniuk, úgyhogy hallgattak. Az interjúban azt mondta, „nem fogok hazudni csak azért, mert valaki egy kib*ott idióta”. Az is érdekes, hogy Bluntot kérdezték az esetről még 2017-ben, és azt mondta, Sheeran ivott is, és hülyéskedés közben saját magát vágta meg.