Deák Bill Gyula súlyos betegségekről beszél: Ez életem legrosszabb éve

Deák Bill Gyula koncert, Volt fesztivál 2019
Vágólapra másolva!
Deák Bill Gyulának nagyon rosszul indult a 2020-as éve. A többi zenészhez hasonlóan neki is rengeteg fellépést kellett lemondani, emellett pedig felesége és menye is komoly betegséggel küzdenek. 
Vágólapra másolva!

Amellett, hogy zenésztársaihoz hasonlóan neki is rengeteg fellépését le kellet mondania, Deák Bill Gyulának különösen rosszul alakult eddig a 2020-as éve. Feleségének infarktusa volt, menye pedig kemoterápiára jár. Raktárkoncertje előtt a Ripostnak azt mondta Deák Bill Gyula: „nekem ez a 2020 nagyon gáz. Életem legrosszabb éve. A feleségem infarktust kapott, a menyem kemoterápiára jár. Erről a járványról nem is beszélve. Borzalmas.”

Felesége és menye állapota miatt is rendkívül óvatosak, minden óvintézkedést betartanak. „Nem engedünk be senkit a lakásba, a feleségem eléggé veszélyeztetett az infarktusa után. Szerencsére most már sokkal jobban van, de nagyon figyelünk arra, hogy minden szabályt betartsunk. Én is sokkal jobban figyelek magamra: nem dohányzom, nem eszek össze-vissza” – mondta.

„Rengeteg koncertem maradt el, számszerűen már meg sem tudnám mondani. Az év hátralevő részében is hasonló a helyzet, de ha lehet, akkor biztosan fogunk játszani. Az életem a színpad, szeretek zenélni. A közönségem is nagyon hiányzik” – mondta Deák Bill Gyula.