Nagyon legyengült Pécsi Ildikó

Sztárok, Pécsi Ildikó
Vágólapra másolva!
Pécsi Ildikó férje elvesztése után óriási lendülettel vetette bele magát a munkába, de mostanra annyira legyengült, hogy jelenleg képtelen dolgozni. 
Vágólapra másolva!

Pécsi Ildikó 50 évig élt együtt férjével, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajossal, aki idén nyáron halt meg. Férje halála után a színésznő először teljesen összeomlott, majd úgy tűnt, jobban van. Unokájával is rendeződött a viszonya, és komoly lendülettel kezdett el dolgozni. A Fekete Péter című zenés darab szinte minden próbáján ott volt, minden nap várta a közös munkát L. Péterfi Csabával, akit a fogadott fiaként szeret. Aztán hirtelen legyengült.

Pécsi Ildikó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A gyengeség első jele az volt, mikor szeptember végén váratlanul rosszul lett gödöllői otthonában. Fia, Szűcs Csaba vitte be a kistarcsai kórházba. A színésznő vérnyomásával voltak gondok, és bár már aznap kiengedték, infúziókúrára szorult. A Ripost úgy tudta, azóta visszatért a Fekete Péter próbáira, de megint rosszabbodott az állapota. L. Péterfi Csaba a lapnak azt mondta, „Ildikó jelenleg nem tud dolgozni. Hiába kapott rendszeresen a szervezetét erősítő infúziós kúrát, nagyon legyengült.

Persze rendszeresen látogatom, és bízom benne, hogy hamarosan javul az állapota. Természetesen a fia is nagyon vigyáz rá, együtt reménykedünk abban, hogy sikerül megerősödnie.”