Törőcsik Franciska és Balogh Borsa, azaz Űrlénykirály a tavaszi kijárási korlátozás alatt közösen készített egy EP-t. A háromszámos lemezt először az Origón lehet meghallgatni. 

Törőcsik Franciska színésznővel jelentetett meg közös, három számos kislemezt a gitárosként, dalszerzőként és producerként is tevékenykedő Balogh Borsa, azaz Űrlénykirály.

Balogh Borsa, azaz ŰrlénykirályForrás: Hidegh Katalin

A Teljes álom, fél valóság című EP mindhárom számához Zekeres Péter készített 3D animációs szövegvideót. Érdekesség, hogy a lemez második dala Radnóti Miklós Virágének című versének jól sikerült feldolgozása.

A találkozásról és a közös munkáról Balogh Borsa az Origónak azt mondta, „még tavasszal kerestem meg Franciskát azzal, hogy szerepeljen az egyik videoklipemben. Átküldtem a dalt, tetszett neki, igent mondott, aztán a kijárási korlátozás életbe lépése miatt forgatásra sajnos már nem került sor. Ekkor jött a következő ötletem, mivel a karanténban a zenélésen kívül mást nem nagyon tudtam csinálni: megkérdeztem, hogy van-e kedve elénekelni az akkor írt dalaimat? Átküldtem a demókat, erre is igent mondott, majd a korlátozás feloldása után gyorsan el is készítettük az anyagot.” A teljes EP-t itt lehet meghallgatni és megnézni.

Törőcsik FranciskaForrás: Schram András

Balogh Borsa legutóbbi lemeze, melyen Galambos Péter énekelt, szintén az Origón debütált még tavasszal.